Surpriiiiiiiiiiiiiiise!!!!!!!!!!!


Όλα είχαν κανονιστεί 2 εβδομάδες πριν τα γενέθλια της Ειρήνης (Ειρήνη=my best chocolate chip cookie friend). Ο Κωστής είχε την ιδέα και εμείς άλλο που δεν θέλαμε να την προχωρήσουμε!!! Και του είπα: «πρόσεχε κακομοίρη, είσαι υπεύθυνος για να την αποτρέψεις από κάθε είδους σχέδιο για εορτασμό των γενεθλίων της» Ναι. Μόνο αυτό δεν έκανε….
Και έτσι λοιπόν ενώ το «management team» του πάρτυ είχε ξεχυθεί στους δρόμους για την απαραίτητη διοργάνωση, το Ρινάκι μην έχοντας ιδέα τι το περιμένει, διοργάνωνε Κυριακάτικο εορταστικό τραπέζι με θαλασσινά. Κούνια που σε κούναγε που θα γλύτωνες έτσι απλά μικρό μου σαλιγκάρι!
Οι τηλεφωνικές συνδιαλέξεις όλη την εβδομάδα προ των γενεθλίων έδιναν και έπαιρναν. Το JUMBO ετοιμάζεται να κάνει προτομές προς τιμήν εμού και της Fellow Jumbo Queen (έτσι θέλει να την αποκαλούμε) Ζωή. Τελικός απολογισμός: 50 καραμούζες, 30 μπαλόνια (που δεν φούσκωναν με τίποτα τα καταραμένα), 30 καπέλα, 4 Happy Birthday banner, 29 κεράκια, 20 firecrackers, 20 sparkle sticks, τούρτα(με τον σκίουρο του Ice Age και το βελανίδι του), super duper καναπεδάκια από catering (με την ευγενική χορηγία της μαμάς Σόφης), Dj Μάνος on the decks, και πολύ μα πολύ αλκοόλ. Αποστολή εξετελέσθη.Over and Out….
Quest List Check : 40 άτομα! Πλήρης μυστικότητα. Όλα πάνε σύμφωνα με το σχέδιο…εκτός από το ότι η Ειρήνη συνεχίζει να κανονίζει souare de gala για την Κυριακή! Και τότε έρχεται η φαεινή ιδέα στον Κωστή….. «θα την παίρνουμε τηλέφωνο και θα της ακυρώνουμε ένας ένας για το τραπέζι οπότε»…..θα πέσει σε βαθιά κατάθλιψη γιατί θα νομίζει ότι όλοι την φτύνουμε την ημέρα των γενεθλίων της! Ωραία ιδέα….Δεν έχουμε άλλη εναλλακτική…πρέπει να βιαστούμε! Προχωράμε λοιπόν as planned.
Μετά από 2 ώρες στολισμού του σπιτιού, φουσκώματος των επίμαχων μπαλονιών, και άγχους γιατί μέχρι τελευταία στιγμή πιστέυαμε ότι μερικοί θα έρθουν στο πάρτυ μετά την εορτάζουσα(!) γίνεται επιτέλους το final τηλεγώνημα από τον Κωστή: «Δεν μπορώ να την κρατάω
άλλο…ερχόμαστε..ετοιμαστείτε!» Το τι ακολούθησε είναι εύκολο να το φανταστείτε.

Μία Ειρήνη αντιμέτωπη με 40 καραμούζες που ουρλιάζουν και φωνές που οργιάζουν με τα «Χρόνια Πολλά». Της πήρε τουλάχιστον 10 λεπτά να συνέλθει από το σοκ και να ξεκολλήσει από το κούφωμα της πόρτας!
Τι ακολούθησε μετά; Χορός (κυρίως από την εορτάζουσα), φαγητό, σφηνάκια και η Ειρήνη αντιμέτωπη 1ον) με 29 ακατονόμαστα κεράκια τα οποία δεν έλεγαν να σβήσουν με τίποτα!!!!!! (χεχεχε) και 2ον) με ένα σωρό από άπειρα δώρα. Άραγε θα τα καταφέρει να τα ανοίξει όλα πρίν από τα επόμενα γενέθλια;; Είναι ένα μυστήριο…αλλα πιστεύω ότι θα μπορέσει τελικά!






Ελπίζω να το διασκέδασες όσο και εμείς μικρούλα! Και του χρόνου!!!





P.S. Θα επανέλθω επί του θέματος σύντομα με φωτογραφίες ντοκουμέντα!!!

3 dreamers replied:

One Happy Dot said...

u guys...

με στείλατε αδιάβαστη είναι γεγονός!
Δεν ξέρω από που να το πιάσω...Τα δώρα τα άνοιξα όλα (25 στον αριθμό) και ήταν όλα super! Ήταν όλοι εκεί, ακόμα και άτομα που δεν περίμενα αλλά ήθελα πολύ να δω! Η οργάνωση ήταν εκπληκτική, τα jumbo gadgets ήταν η πινελιά που έκανε τη διαφορά ενω ότι και να πώ για την τούρτα είναι λίγο...29 χρόνια προσπαθώ....χαχαχαχαχα!!! Όταν βέβαια συνέλθω θα σας τα χώσω που με παραμυθιάζατε όλοι και θα αναναιώσω τα μαθήματα γεωγραφίας μου ώστε την επόμενη φορά που θα μου πούν Ναύπλιο-Κερατέα σε 1,5 ώρα να μην πώ...ok y not!!!! Jurk ψηλή!!! Ο dj Manos ήταν για μια ακόμη φορά εκπληκτικός και η μαμά Σόφη μαζί με υιό Τάσο και το έταιρο φίδι κολοβό Γιώργο βοήθησαν καταλυτικά για την επιτυχία του σουαρέ! Η Αγγελική σε ρόλο οργανωτικό ήταν για μια ακόμη φορά υπ'ατμόν (luv u girl) ενώ το καλό και πιστό μου Παπούλι με το φοβερό της poster Με τα συννεφάκια έκανε αυτό το party long lasting καθώς ακόμα γράφουμε...thank u girl! Φιλενάδα Ζωή...είσαι σιγανό ποταμάκι τελικά αλλά τι να γίνει....χρόνια τώρα σηκώνεις το φρύδι και δεν σε αλλάζω! Καλεσμένοι μου τρελοί δεν σας ονομάζω έναν πρός έναν γιατί θα συγκινηθώ....οπότε σας ευχαριστώ που ήσασταν εκεί! AGSMήτες...για μια ακόμη φορά η ομάδα έδωσε ρέστα!!! Πιστοί μου υπήκοοι...θα σας δώσω από ενα μετάλλιο και μια φοράδα...μη χαίρεσαι Νεκταριάκι...για άλογο μιλάω! Vangel...το σιδερόπανο θα αναρτηθεί άμεσα! Last but not least...Ding dong bell...u made it happen and I love u for that lots and lots! Thank u all...luv u!

Naf said...

..and the Oscar Goes To?????.....:P

One Happy Dot said...

παπούλια με δουλεύεις η μου φαίνεται????????????????? αφού ξέρεις ότι είμαι συναισθηματικό σαλιγκάρι..κιιιιικ!

I am...

My photo
A proud mom. A fool for love, strawberries, girly stuff, sparkly things and hot bubble baths. I am not a photographer but i adore photography, i am not a chef yet i cook like crazy and i like it! Instagram: instanaf

Dreamers...

Τρελό Shopping!!