Missing


Μου έχουν λείψει οι βόλτες στην πλατεία της Ν.Σμύρνης που γεμίζει από κόσμο κάθε φορά που σκάει μύτη ο ήλιος. Απλά να κάθομαι σε ένα παγκάκι και να παρατηρώ τρώγοντας παγωτό. Με τις φίλες μου ή χωρίς. Και τα σαββατοκύριακα που χωρίς να έχουμε σχεδιάσει τίποτα, με ένα τηλέφωνο βρισκόμασταν να τρώμε για μεσημέρι στο Φάληρο, μετά για καφέ στη Γλυφάδα και το βράδυ σε κάποιο πάρτυ που προέκυπτε τελευταία στιγμή ή τελικά στο σπίτι μας να βλέπουμε όλοι μαζί DVD. Γιατί μέναμε κοντά, μια ανάσα δρόμος και τσούπ! χτύπαγα το κουδούνι της Ειρήνης, όπου ήδη περίμενε η Αγγελική, για να φάμε πίτσα και να συζητήσουμε over and over again τα προβλήματα των σχέσεων μας και της δουλειάς.
Μου έχει λείψει η θάλασσα. Που ήταν δίπλα και όποτε είχα ανάγκη να την δω έπαιρνα το τραμ και ήμουν εκεί. Μπορώ να κάθομαι ώρες και να την κοιτάζω. Χθες ονειρεύτηκα ότι αγόρασα ένα σπίτι που είχε θέα την θάλασσα και το κύμα της έσκαγε στην αυλή του. Τι να σημαίνει άραγε..
Μας έφαγαν οι υποχρεώσεις και οι δουλειές. Δικαιολογίες…..
Μελαγχολία ενώ έξω έχει ήλιο και είναι Παρασκευή. Γιατί;

4 dreamers replied:

mirelen said...

Κοριτσάκι, μην στεναχωριέσαι... Πολλές φορές όταν αλλάζουν οι συνθήκες στη ζωή μας, δυσκολευόμαστε να προσαρμοστούμε. Αλλά στο τέλος, με πολύ προσπάθεια, όλα γίνονται καλύτερα!

One Happy Dot said...

hey u!!!

Αλλάζουμε...Αυτό δεν είναι απαραίτητα κακό...Πέρνουσαμε καλά τότε, περνάμε καλά και τώρα. Είχαμε τα θεματάκια μας τότε όπως τα έχουμε και τώρα. Αυτό μπορεί να σημαίνει ότι μεγαλώνουμε...ότι ωριμάζουμε...ή απλά ότι αλλάζουμε κεφάλαιο. Και δεν ειναι η περιοχή ή η θέα που έχουμε που κάνει κάθε κεφάλαιο πιο καλό...Είναι οι αναμνήσεις και οι στιγμές από ότι ζήσαμε και η διάθεση μας να υποδεχτούμε ότι πρόκειται να έρθει. Reminder to self and to everyone else in need:Το παγωτό και η pizza θα είναι πάντα εκεί πάντως...Junk food union!!! Γιατί κακά τα ψέμματα..τίποτα δεν μπορεί να αντικαταστήσει το 2κιλο crema vienna σε συνδυασμό με γυναικείο κους κους όταν ψάχνουμε την απάντηση στην αιώνια ερώτηση "αν μπορούμε να στείλουμε έναν άντρα στο φεγγάρι γιατί δεν τους στέλνουμε όλους?" :)

Naf said...

Δίκιο έχετε και οι δύο girls!και όταν αλλάζουν οι συνθήκες στη ζωή μας η προσαρμογή πέρνει λίγο χρόνο...αλλά πιστεύω οτι μεγαλώνουμε κι όλας και όλα μας φαίνονται πιό σύσκολα και πολύπλοκα ξαφνικά...grrr

sahpe said...

Πέρνει??? σύσκολα???? ΧΑΑΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑΑΧΑΧΑΑΑΑΑ!!!

...δεν ειμαι αναίσθητος... DOH!

Όλα θα πάνε καλά Ναρρρρρφ... Θα έρχομαι και εγώ πιο συχνά μετά το καλοκαίρι, promise... εντ άι λοβ άισκριμ!! ;)

I am...

My photo
A proud mom. A fool for love, strawberries, girly stuff, sparkly things and hot bubble baths. I am not a photographer but i adore photography, i am not a chef yet i cook like crazy and i like it! Instagram: instanaf

Dreamers...

Τρελό Shopping!!