No more Photoshop!

Εξαιρετικά αφιερωμένο σε όλους τους fellow graphic designers (και είναι και πολλοί) που ξέρω οτι θα τρελαθούν στα γέλια και θα φάνε τουλάχιστον μισή ώρα διαβάζοντας το παρακάτω blog το οποίο είναι αφιερωμένο στις υπέρτατες μ#$%$^ες που μπορεί να κάνει κάποιος παρασυρόμενος απο τα πολλά κουμπάκια ποιυ προσφέρει το μενού του Photoshop. Το blog είναι το photoshop disasters και είναι όνομα και πράμα.

Ναί. Έτσι είναι πραγματικά το κεφάλι της madonna. Απο τότε που προσγειώθηκε πάνω της το ufo και της έκανε και τη φράντζα λασποτήρα

Επίσης αξιόλογα είναι και τα σχόλια που κάνει ο τύπος σε κάθε βλακεία του photoshoπά. Έχω αρχίσει ήδη να ψάχνω σε ηλεκτρονική μορφή ρετουσαρίσματα εθνικών μας σταρ που αν του τα στείλω θα τα βάλει σε ειδικό section του blog του με label God_please_no_more_photoshop_i_will_throw_up. Άσε που, δεν μπορεί, απο τα πολλά ρετούς το Δεσποινάκι κάπου θα έχει και κανένα 6ο δαχτυλάκι. Σαν την μοντέλα πιο κάτω. Καλέ της άφησαν κάτι πάνω της για να θυμάται το γκόμενο που κάνανε μαζί φωτογράφηση αλλα μετά αυτόν τον διώξανε κλωτσιδών γιατι ήθελε επίδομα ανθυγιεινής για τις πολλές ώρες έκθεσης στον ήλιο.

15 dreamers replied:

xipasmenos said...

Naf dear.....
Dahaaaaaaa Madonas first out interview....τώρα που θυμήθηκε οτι είναι gay icon ας φάει το τηγάνι στο κεφάλι να χωρέσει η λεζάντα...

Και ΧΕΛΟΟΟΟΟΟΟΥ που ζεις; Το χέρι στο μοντέλο είναι το it απο Adam's family...

Δεν περίμενα τέτοια αμάθεια απο σένα.

I will spank you... :p

One Happy Dot said...

Φιλενάδα, το Photoshop είναι ωραίο προγραμματάκι, με μαγικές ιδιότητες γιατί κάθε φορά που βλέπουμε μια "κούκλα" (που δεν είναι εσύ ή εγω ωστε να υπερασπιζόμαστε της φωτογραφίας το αληθές!) ή έναν "κούκλο" (που δεν είναι δικός μας και πιθανότατα να μην γίνει ποτέ-ο Wentworth εξαιρείται!) μας θυμίζει την αυθεντικότητά μας έναντι των όμορφων-άσχημων που κυκλοφορούν και μας κάνουν να σιχτιρίζουμε μόνο που τις/τους βλέπουμε! Ρυτίδες εμείς? Photoshop Οι μοντέλες και η τελευταία ας κλείσει την πόρτα! Τώρα το χέρι στην φωτογραφία...δες το σαν καλλιτεχνική τσαχπινιά ή κακόγουστο accesoir στο νεο κατάλογο της La Redoute!

xipasmenos said...

Μαλάκα ουάου και ρησπέκτς στην έξυπνη κυρία τελίτσα απο πάνω......

One Happy Dot said...

:) deep deep down u like me!!! :P

xipasmenos said...

koutoutsiko kai sthn epifania se paw....de to eipa eirwnika marese to sxolio...:p

Naf said...

χαίρομαι πάρα πολύ που τα βρήκατε...
Jesus

One Happy Dot said...

_little hearts popping for xipasmenos!_ Naf...κάνε καμιά δουλειά και ασε μας να τα βρούμε! :)

L' Aesthete Soleil said...

Ένας γνωστός μου που δουλεύει στο nitro είπε ότι αυτό που βγήκε στο ιντερνετ δεν ευσταθεί. Βέβαια και πέρασε από ρετούς αλλά δεν είναι σαν κωλόγρια όπως φάνηκε.

Naf said...

χμμμ...κοίτα δεν σχολιάζουμε λοιπόν αυτή τη photo γιατι οκ ..ας πούμε οτι ισχύει. Δεν μπορείς να πείς όμως οτι όλες οι γκόμενες-οι δεν τρώνε τρελόοο photoshop...και το ξέρω γιατι δουλεύω σε μια εταιρία μου ειδικεύεται στην επεξεργασία φωτογραφίας..και τα βλέπω live. Η βλακεία εδώ στην Ελλάδα είναι οτι οι "σταρ" μας είναι τόσο overexposed στην tv και γενικά, επειδή μια μικρή χώρα είμαστε, πας για καφέ και δίπλα είναι η Βίσση. Πέρνεις λοιπόν μετά το Nitro και βλέπεις τη Βίσση 20 χρόνια νεότερη, με δέρμα σε χρώμα και υφή μωρού και λές "δεν μας χέζεις ρε Νταλάρα!"

L' Aesthete Soleil said...

Τώρα που το λες, θυμάμαι και μία φωτογράφηση της cate winslet, η οποία ομολογουμένως έχει ζουμερές καμπύλες, με σώμα ξυλόκοτας πιο λεπτής και από την ανορεξική κοπέλα της Άννας Δρούζα. Συμβαίνει και το αντίθετο πάντως. Θυμάσαι κάποις δημοσιευμένες φωτό της Εva Hertzigova; Ποτέ δεν ήταν τόσο ανορεξική. Με το photoshop μπορείς να φτιάξεις, να διορθώσεις και αν χαλάσεις τα πάντα.

xipasmenos said...

Αμάν πια, άσε μας να τα βρούμε...ζηλιάρα...γουτσου γουτσου τελίτσα μου μου μου

xipasmenos said...

Ξέχασα...
{ματάκια κάνουν μπλινκ μπλινκ και βγάζουν καρδοιύλες}

One Happy Dot said...

Ζηλεύει...αλλά όταν στη φυλακή θα είμαστε εμείς με τα ωραία μας τα jean paul gautier κ εκείνη θα πρακαλάει για λίγο glitter θα αναγκαστεί να συμμορφωθεί! My lovlicious!

xipasmenos said...

Aγάπη μου εμείς θα φοράμε ριγέ Gautier και φόρμες καταναγκαστικών έργων Vivienne westwood και αυτήν θα την έχουμε με Zara....

One Happy Dot said...

Zara??? Τέλος πάντων, είσαι τόσο καλός και ανοιχτόκαρδος! Πάλι καλά θα την βγάλεις παπί!!!! :)

I am...

My photo
A proud mom. A fool for love, strawberries, girly stuff, sparkly things and hot bubble baths. I am not a photographer but i adore photography, i am not a chef yet i cook like crazy and i like it! Instagram: instanaf

Dreamers...

Τρελό Shopping!!