Endless Dreams

Θέλω να γυρίζω σπίτι μόνο όταν έχει νυχτώσει.
Να κάνω βόλτες ατελείωτες.
Να βλέπω τον κόσμο να κινείται ζωηρά γύρω μου. Φταίει το καλοκαίρι.
Θέλω να μετακομίσω.
Να τελειώσουν τα πρώτα βάσανα, να χαρώ επιτέλους το καινούργιο μου σπίτι, να μπει σε τάξη η ζωή μας σιγά σιγά.Να πιω καφέ στην αυλή μου!
Θέλω να κάνω ποδήλατο, να αρχίσω τένις, σεμινάρια φωτογραφίας και δημιουργικής γραφής και να γραφτώ στο κολυμβητήριο της γειτονιάς. Τα μισά από αυτά θα τα κάνω, τα υπόλοιπα όχι. Δεν με νοιάζει. Θέλω να κάνω σχέδια.
Θέλω να αράξω σε ένα μέρος της Ελλάδος που δεν με νοιάζει αν θα λέγεται Ελαφόνησος, Ικαρία ή Χαλκιδική αλλά θα έχει μία απέραντη παραλία με λευκή άμμο και πράσινα νερά.
Θέλω εκεί να διαβάσω πιο πολλά βιβλία απ΄ όσα διάβασα πέρσι και να βγάλω άπειρες φωτογραφίες μαζί σου. Να φτιάξω καινούργια κολιέ από κοχύλια.
Θέλω να ονειρεύομαι.

2 dreamers replied:

One Happy Dot said...

μύρισε καλοκαίρι στο blogaki σου καλό μου παπί...

mirelen said...

Σε έχουν πάρει οι δρόμοι και γυρνάς όταν έχει νυχτώσει και δεν θυμάσαι να γραφεις στο blog σου! Σου υπενθυμίζω ότι μπορείς να το κάνεις κι από τη δουλειά! Και κοίτα την επόμενη φορά που θα παντρευτώ να έρθεις!

I am...

My photo
A proud mom. A fool for love, strawberries, girly stuff, sparkly things and hot bubble baths. I am not a photographer but i adore photography, i am not a chef yet i cook like crazy and i like it! Instagram: instanaf

Dreamers...

Τρελό Shopping!!