The worst nightmare ever!

Εκτός από το συνεχές βραδινό κατούρημα που με κάνει να κοιμάμαι σαν zombie (και που είσαι ακόμα δηλαδή) το άλλο που έχω πάθει εδώ και 4 μήνες είναι ότι κάθε βράδυ, μα κάθε βράδυ σου λέω, βλέπω όνειρα/εφιάλτες. Και όχι μόνο τα βλέπω, αλλά είναι και τόσο έντονα που τα θυμάμαι όλη μέρα. Ε λοιπόν, χθες το βράδυ είδα τον κορυφαίο εφιάλτη!(όχι όχι μην τρίβεις τα χέρια σου αγαπητέ Toymaker. Δεν νομίζω να θελήσεις να τον χρησιμοποιήσεις για ιστορία μόλις τον διαβάσεις!!believe me!). Η ιστορία ξεκινάει με μία φαεϊνή ιδέα που έχω εγώ και την ανακοινώνω στην παρέα μου που αποτελείται από τον Mahler και τον Vk(!) να ερμηνεύσουμε live σε μερικούς φίλους μας μια….όπερα(!?). Ο Mahler πετάει την σκούφια του –ώ τι έκπληξη- , ο Vk δεν διαμαρτύρεται και ιδιαίτερα –πάντα το ήθελες μέσα σου αυτό έτσι;;- και εγώ ξεκινάω να διαβάζω τους στίχους μια όπερας που -όχι δεν ήτο η Aida φυσικά- ήταν κάτι χωρίς όνομα που μεταξύ άλλων κουλών στοιχείων περιείχε και το “ I am so pretty” από το West Side Story. Στο σημείο αυτό να τονίσω ότι δεν θέλω σχόλια. Δικό μου είναι το όνειρο ότι θέλω βλέπω! Συνεχίζω. Πώς λοιπόν μπορεί ένα τέτοιο αθώο ονειράκι με τέτοια απλή υπόθεση να καταλήξει σε εφιάλτη;; Όταν ο Mahler δήλωσε ότι έχει αποστηθίσει όλη την όπερα σε μισή ώρα και όταν ξαφνικά άρχισε να γεμίζει η αίθουσα του αμφιθεάτρου στο οποίο βρισκόμασταν με άπειρο κόσμο. Εκεί η Naf συνειδητοποιεί την μαλακία που έχει κάνει και παίζοντας την ψύχραιμη (ακόμα) απευθύνεται στον master Mahler για να του πει ότι “δεν εννοούσα ακριβώς αυτό λέγοντας να την παρουσιάσουμε σε μερικούς φίλους!!!”. Επίσης έντρομη πλέον συνειδητοποιώ ότι πέραν του “I am so pretty, oh! So pretty…” δεν ξέρω τίποτα άλλο από την όπερα και πρόκειται να γίνω επιεικώς ρεζίλι. Την κατάσταση δε, δεν βοηθάει καθόλου ο Vk ο οποίος σε κάθε έκκληση βοήθειας μου, όχι μόνο δεν προσπάθησε να αποτρέψει τον Mahler από αυτό που πάει να κάνει (οκ οκ δεν φταίει αυτός, δικιά μου ιδέα ήταν ΤΟ ΠΑΡΑΔΕΧΟΜΑΙ αλλά προσπαθήστε να συμπάσχετε για λίγο please) αλλα πέφτει και με τα μούτρα στην ανάγνωση του δικού του κομματιού αμίλητος (ναι αγάπη μου sorry δεν είχες και πολύ μπλα μπλα σε αυτό το όνειρο). Για να μην σας κουράζω έπρεπε να πείσω –πραγματικά- τον εαυτό μου ότι έβλεπα όνειρο για να ξυπνήσω γιατί το άγχος μου καθώς ο κόσμος γέμιζε την αίθουσα μεγάλωνε και εγώ είχα ως μόνη εναλλακτική να ανέβω και να τραγουδήσω το “Μια Ωραία Πεταλούδα σε Λα ματζώρε” και να φύγω τρέχοντας. Άσε που στο δικό μου όνειρο θα γινόταν ήρωας ο Mahler…έλεος!! Περιττό να σας πω ότι ξύπνησα πνιγμένη στον ιδρώτα. Προσπαθώντας να ξεπεράσω αυτόν τον εφιάλτη και να συνεχίσω να ζω την ζωή μου, έκλεισα εισιτήρια για να δω τον “Rigoletto” της Ε.Λ.Σ. Ελπίζω να μην μου ζητήσει ο τενόρος να τον συνοδεύσω στο "La donna è mobile".

19 dreamers replied:

mahler76 said...

χαχαχαχαχαχαχα τελικά ΘΕΑ είμαι μόνο στα όνειρα των άλλων χαχαχαχαχ.

Και που να προλάβαινες να δείς σκηνικά και κοστούμια χαχαχαχα ΥΠΕΡΠΑΡΑΓΩΓΗ που λέει και η Σαμπρίνα.

Και πότε θα πάς Rigoletto? παίζει να θέλω κι εγώ αν και έχω πολλές υποχρεώσεις.

Pink_Fish said...

Σουρεάλ το όνειρο όντως! Εγώ προχτές έβλεπα ότι βυθιζόμουν μέσα σε μια δεξαμενή με νερό με τα ρούχα! Θα φταίει η εγκυμοσύνη, μην ανησυχείς! Εν τω μεταξύ, πότε ξεκινάς εμφανίσεις στο «Ολύμπιον»? χε χε χε….

Naf said...

@mahler
Επρεπε να μην ξυπνήσω για να σε ακούσω να σολάρεις my love!
Εκλεισα με mum & dad (totally opera lovers)για τις 27

@Pink_Fish
καλα πλάκα πλάκα θα γράψω πολλά ποστ με τα ονειρα που βλέπω τώρα τελευταία να γελάμε!

Spy said...

Mήπως να πίναμε ένα χαμομηλάκι το βράδυ, πριν κοιμηθούμε; Ένα τήλιο, ένα κάτι ρε παιδάκι μου...
Γκουακαμόλε έστω... (πάλι θα βλέπετε όνειρα, αλλά πιστέψτε, εντελώς διαφορετικά!)

(ε, ρε, τι παιδί θα φέρουμε στον κόσμο, θεέ μου...)

thamnos said...

Μην ανησυχείς είναι πολύ απλό, σταμάτα να βλέπεις τηλεόραση.

Το wanna be μωρό σου κλέβει ματιές από την οθόνη και έχει ήδη αρχίσει να φωνάζει δυνατά και συνεχόμενα για τα χάλια μας, όπου σε εσένα ακούγεται ως ΟΠΕΡΑ!!!
Δεν είναι όμως...

Olga said...

Πωπω, εσύ βλέπεις πιο μυστήρια όνειρα από εμένα!!
Μια φορά θυμάμαι είχα δει τον Χατζηνικολάου περιπτερά!!

Καλησπέρες!

One Happy Dot said...

Τόσα βιβλία υπάρχουν που περιέχουν οδηγίες για μια ήρεμη εγκομοσύνη κι εσυ διαβάζεις Ποπαϋ! Εδω που τα λέμε βέβαια, με τόση πλύση εγκεφάλου περί όπερας αν δεν πρωταγωνιστούσε ο Mahler θα ήταν παράλογο! Η παρουσία του vk με προβληματίζει λίγο αλλά είναι τέτοιες οι επιρροές που δέχεται από την Ιζόλδη που...τελικά ίσως και να έχει μια δόση λογικής. Οσο για σένα...πάλι αδιάβαστη πήγες?!
(Hang in there bebe, ο Μαϊος είναι σχετικά κοντά!)

PN said...

Έπαιξα σε όνειρο αλλουνού!!!! Ουάουυυυ...τι καταπληκτικό!!! Βέβαια το να τραγουδήσω όπερα μου φαίνεται εξαιρετικά κουλό. Ένα Live Με τα τελευταία της Leona Lewis (στο πιο μπάσο βέβαια...χαχαχα) δεν ακούγεται άσχημο. Το έχω, το έχω!!!

Προσωπικά τα ρίχνω όλα στο φασολάκι μάλλον...που πλέον έχει γίνει φασολάκαρος βέβαια...αλλά βλέπω ότι μια με το κατούρημα, μια με τα όνειρα...κάνει αισθητή την παρουσία του.

Ελπίζω στο επόμενο όνειρο να έχω μεγαλύτερο ρόλο....χαχαχαχαχαχα!!!! Ο Mahler...θεός όπως πάντα!!! Ακόμα και στα όνειρα μας!!!

Anonymous said...

elpizw na mh se piasei katourhma thn wra ths payshs :P

island said...

O Σιγμούδος αναφέρει πως τα όνειρα είναι ψεγάδια του ασυνείδητου. Ψεγάδια που βγαίνουν λίγα λίγα προς τα έξω. Κάποιες φορές δεν είναι μόνο ψεγάδια αλλά και χρήσιμες πληροφορίες για τον εαυτό μας. Βέβαια αυτή η "όπερα" δεν είναι ούτε ψεγάδι ούτε πληροφορία. Μάλλον πρέπει να το ψάξετε ακόμα αγαπητή!

kat. said...

αλήθεια;
ήταν όντως όνειρο;
ουφ! απογοήτευση!!!!

Anonymous said...

Ναφ αγάπη μου χάλια τα νευρα σου...

Naf said...

@Spy
δεν αλλάζω το βραδυνό παγωτάκι με τήλιο

@thamnos
εγώ κάθε βράδυ βλέπω Grey's Anatomy ...δεν επηρεάζει τα παιδιά λέει...αντιθέτως ο Ευαγγελάτος ας πούμε...

Naf said...

@olga
το Χατζηνικολάου περιπτερά;;;;χαχαχαχχαα εντάξει...υπέρτατο.υποκλίνομαι

@Dot
Μάϊος;;;;;;oh my god...λιποθυμώ...έχω ακόμα 6 μήνες!

@Vk
το ξέρω καλό μου δεν είχες μεγάλο ρόλο..τον πήρε η άλλη η ντίβα βλέπεις!!next time υπόσχομαι!!

Naf said...

@sakafiora
ιιιιιιιι τώρα που το λές....standar θα με πιάσει!!

@island
έχεις απόλυτο δίκιο και ο απλή εξήγηση είναι οτι αυτές τις μέρες συζητούσα για όπερα και τέλος το πανέμορφο υποσυνείδητό μου έκανε μόνο του το link με τον άλλο λάτρη του είδους και μου εμφάνισε τον Mahler. Βέβαια ακόμη δεν έχω καταλάβει το γιατί υπήρξε εκεί ο Vk. Το βρήκα!!! αποθυμένο γιατι τελικά επηρεάστικε και δεν μου έφερε ΝΤΙΣΚΟΜΠΑΛΑ!!!

Naf said...

@kat.
γιατί καλή μου;;; με έχεις ακούσει να τραγουδάω όπερα;;;δεν θα ήθελες!!!!
:)

@Auntie
απο 3 χρονών...άσε!

wilma said...

Πω πω κοίτα πόσο γρήγορα ξεχνά ο άνθρωπος! τα όνειρα κατά την εγκυμοσύνη είναι υπερπαραγωγές.
Εγώ είδα κυριολεκτικά όλο το Hollywood το αντίστοιχο διάστημα. Ναι αγαπητή μου! έχω φτασει στο σημείο να πω στον Μπραντ Πητ
"πάλι εσύ εδω?".

Naf said...

@wilma
μα τόσο Grey's κάθε βράδυ και ούτε ένας MacDreamy.....τίποτις!!!

φάβα said...

xaxa τωρα το ειδα αυτο, κατι δεν παει καλα με μας φιλεναδα :)

I am...

My photo
A proud mom. A fool for love, strawberries, girly stuff, sparkly things and hot bubble baths. I am not a photographer but i adore photography, i am not a chef yet i cook like crazy and i like it! Instagram: instanaf

Dreamers...

Τρελό Shopping!!