The subway outfit project

Εάν μετακινείσαι κάθε μέρα με τα ΜΜΜ για να πάς στην δουλειά, στη σχολή ή οπουδήποτε τελοσπάντων, πρέπει να έχεις μάθει μέχρι τώρα ότι δεν την βγάζεις την διαδρομή αν δεν έχεις ένα standar Subway Outfit! Μιλάμε για τα άκρως απαραίτητα αντικείμενα, είδη ρουχισμού, αξεσουάρ που χωρίς αυτά απλά αρνείσαι να ανέβεις στο λεωφορείο !!!! Η ομάδα του Project Subway Outfit (ή αλλιώς PSO) αποφάσισε να ποστάρει και γουστάρει. Σας παραθέτω λοιπόν το Top 4 της Naf

1. Όταν ξέρω ότι έχω να πάρω 2 λεωφορεία και προαστιακό για την δουλειά μου τότε δεν χρειάζεται καν να κάνω την ερώτηση ¨μπότα, γόβα ή sneakers σήμερα;¨στον εαυτό μου. Γιατί απλά με την τσίμπλα στο μάτι το πρώτο πράγμα που πιάνω είναι τα αγαπημένα μου Adidas (special baby blue color from the UK). Άνετα και υπέροχα. Αντέχουν κάτω από δύσκολες καιρικές συνθήκες. Στο πάτημα δε του ποδιού από παππού με καταρράκτη στο υπεργεμάτο λεωφορείο, δεν καταλαβαίνεις Χριστό! Είναι απλά μοναδικά.

2. Τα γυαλιά ηλίου μου. Για φέτος Hugo Boss (ψωνάρα). Δεν μπορώ χωρίς αυτά. Σου κρύβουν και το βλέμμα το αγελαδινό όταν έχεις ξυπνήσει με το ζόρι. Ξέρεις, αυτό το ¨που με πάτε τώρα;; σταματήστε να κατέβω το μετάνιωσα, θα τον πάρω λίγο εδώ στο παγκάκι¨ βλέμμα μετά από ξενύχτι. Άσε που τσεκάρεις το γκομενάκι στην αποβάθρα απέναντι χωρίς να σε βλέπει ότι τον κοιτάς. Α! είναι και για να με προστατεύουν από τον ήλιο….!

3. Το άκρως απαραίτητο όμως αξεσουάρ για μένα είναι η τσάντα. Όχι οποιαδήποτε τσάντα. Πρέπει πάντα να είναι μία μεγάλη τσάντα ώμου. Γιατί πολύ απλά πρέπει να χωράει μέσα τη μισή προίκα μου. Τα 2 κινητά, την ατζέντα, φορτιστή, το νεσεσέρ, κλειδιά, χαρτομάντιλα, εισιτήρια, πορτοφόλι, ομπρέλα (γιατί έχω Alzheimer και όποτε βρέχει την ξεχνάω οπότε είπα να την έχω πάντα μαζί), to i-pod, λογαριασμούς, χαρτιά, αποδείξεις και γενικά ότι άλλο σκουπίδι θεωρώ απαραίτητο να κουβαλάω μαζί μου! Χωρίς αυτήν την τσάντα απλά δεν μπορώ να επιβιώσω στον κόσμο των ΜΜΜ. Στον πάτο της συνήθως θα βρει κανείς γύρω στα 30 ακυρωμένα εισιτήρια. Επίσης Θα με αναγνωρίσετε άνετα αν με δείτε κάπου στο δρόμο. Είμαι αυτή που μονίμως παλεύει να βρει κάτι στον πάτο της τσάντας. Μονίμως.

4. Τέλος, ένα ακόμη σημαντικό κομμάτι του subway outfit είναι -τι άλλο- από το i-pod μου!!! Έχουμε τονίσει πολλές φορές πόσο αναπόσπαστο κομμάτι είναι η μουσική στη ζωή μου. Δεν θα μπορούσε λοιπόν να λείπει και από τις ατελείωτες βαρετές ώρες αναμονής στα ΜΜΜ. Είναι nano, είναι φούξια και περιέχει την αγαπημένη μου μουσική κυρίως σε playlists που είναι φτιαγμένα για κάθε διάθεση και περίσταση (τρελαίνομαι να φτιάχνω playlists). Είναι περιττό να πώ πόσο ευεργετικό είναι να μην ακούς τον κάθε πικραμένο να διαμαρτύρεται στον οδηγό που άργησε πάλι να έρθει το λεωφορείο, τον ελεγκτή να κράζει τον 15χρονο που δεν έχει εισιτήριο και την γιαγιά που δεν σηκώνεται κανείς να κάτσει αυτή. Τέλος λοιπόν η ηχορύπανση, ζήτω το i-pod και ένα ευχαριστώ στην apple που ποτέ δεν μας απογοητεύει σε όλους τους τομείς της τεχνολογίας και της αισθητικής πάνω από όλα.

Τσεκάρετε το top whatever των υπόλοιπων μελών του PSO xip και one happy dot. Αλήθεια, το δικό σας ποιο είναι;;;

19 dreamers replied:

xipasmenos said...

we just love ipod....Λατρεύω τα adidas......

One Happy Dot said...

αυτό με τα γυαλιά και το γκομενάκι μπορείς να το κρατήσεις μέχρι να πάρω ενα τηλέφωνο τον άντρα σου? Well done missie!

Anonymous said...

snobaro to ipod!!! theoro oti to iparhoun poli kalitera mp3 players alla pos na to kanoume gia mia gadget mouri zeite!!! (opos katalava ki apo to mikro spiti sto leivadi)
episis sineiditopoio oti zoume tin apoxenosi!!! o antras sou den diavazei to blog sou kai i teleia tha se dosei stegna!!!

Naf said...

xip....love!
dot....i kill u!
panos μόνο εσύ είδες το βαθύτερο νόημα αυτού του ποστ. εύγε!ή μαλλον...σλάπ!(φάπα) που σνομπάρεις i-pod!
είμαστε gadgetaκιδες τι να κάνουμε?
οσο για την τελεία όπω είπα και πιο πάνω...Ι KILL U!

L' Aesthete Soleil said...

Mία τέτοια ακθόριστης προέλευσης μορφή συναντώ συχνά. Με φράντζα madonna - photoshop (που περιγράφεις σε προηγούμενη ανάρτηση) σε συνδυασμό με emo κόμμωση, τσάντα ώμου γυαλιά - μύγα, τζινάκι (αλλά sorry δεν είδα τα παπούτσια). Μήπως είσαι εσύ τελικά;;; Ένα χέρι έξω από την πόρτα του λεωφορείου, δικό σου είναι; :-)

Naf said...

My god αγαπητέ L' aesthete soleil!!!λές στα 28 μου να αποφάσισα να γίνω emo???
no no no no!απλά είμαι πρακτική και fun των άνετων ρούχων πάνω απο όλα!

One Happy Dot said...

Καλέ ναι το Naf είναι! Αν μάλιστα το λεωφορείο είναι στην πραγματικότητα το ΚΤΕΛ για Γαστούνη και υπάρχει απορημένη επιβάτισσα που ψάχνει την Κηφισίας τότε είναι σίγουρα το κορίτσι μας!
Πάνο...δεν θα τη δώσω στεγνά...απλώς θα ενημερώσω τον άντρα της για ορισμένες δραστηριότητες της συζύγου του! Κοινανική μέριμνα θα το χαρακτήριζα!.. :)

L' Aesthete Soleil said...

Μην προσπαθείς να το αρνηθείς, έχω και ένα υποστηρικτή (οne happy dot)που το επιβεβαιώνει!

One Happy Dot said...

28?????????????????????? WTF παλαιοημερολογίτισσα είσαι????

L' aesthete soleil...emo δεν τη λες γιατί παρα είναι happy (φτου φτου μαρη!) αλλά κάτι λίγο από trendy, ίσως και λίγο ποζέρι το έχει! Απο κει και πέρα με προβληματίζει το θέμα "χέρι εξω από το λεωφορείο" αφού με το ενα αλλάζει τραγούδια στο ipod και με το άλλο πάντα κάτι τσιμπολογάει (βλ. μια pizza στην καθησιά της!) Η λύση του μυστηρίου είναι στα παπούτσια τελικά!

L' Aesthete Soleil said...

Tελικά ένας Hercules Poirot θα μας λύσει το μυστήριο...

revqueer said...

Πρέπει να πάρω ipod....

xipasmenos said...

Και γω σνόμπαρα το ipod, μέχρι που πήρα. Εχω δοκιμάσει όλα τα Mp3 players, σαν τον ήχο, την οργάνωση, και τα features του ipod ΚΑΝΕΝΑ!!! Και απλά είναι και απίστευτα στυλάτο!!!

Anonymous said...

Μια εναλλακτική αντί για i-pod είναι απλά ένα κινητό με στερεοφωνικά ακουστικά είτε για ραδιο είτε για mp3....Οτι από τα δυο είναι απαραίτητο!!!

Anonymous said...

Παιδιά ότι και να πείτε το "stereo" ραδιοκασσετοσιντί, διαστάσεων 45Χ25Χ35 (εκατοστά εννοείται, που το κουβαλάνε στην πλάτη τους οι χιπχοπάδες είναι αξεπέραστο!Άσε που το δίνουν τώρα και με ειδικό μαξιλαράκι για να ακουμπάει μαλακά στην πλάτη!!!
"'ΑΣΧΕΤΟΣ"

Naf said...

Συμφωνώ.Αν μή τι άλλο έιναι retro. ΚΑι εγώ αγαπώ τα retro πράγματα (βλέπε κασσετούλα πάνω δεξιά).

sahpe said...

egw kouvalaw ena MK2... how's thAt for retro...

kai elega "giati me exei piasei h mesi mou" kai mou legane "dokimase to ultrex... eee, ennow to ipod kai 8a deis" .... kai to dokimasa...

poustia... den paizei vinylio... to petaksa loipon, kai arxisa physio gia na perasei h plati mou...

agapimeno mou MK2... "come to me, let me hold you in my arms! stay with me, i'll keep you from harm!"

Vangelis said...

Αν τα Adidas είναι τα Superstar που νομίζω φαίνονται στη φωτό, respect! Κοτζάμ Run-DMC τα φόραγαν! (είχα πριν πολλά χρόνια σε μπλέ (όχι baby, navy blue), με έλεγαν παλαιστή, το ξεπέρασα...).

Όσο για το iPod... no comments. Υπερεκτιμημένο και έχει σήμα ένα δαγκωμένο μήλο... Να είχε και σκουλίκι, κάτι θα γινόταν... Χίλιες φορές ένα ghetto-blaster στον ώμο!

Προσοχή στα γυαλία, πολλές φορές, ανάλογα με τη γωνία του ήλιου, το γκομενάκι που τσεκάρεις, σε βλέπει που το κάνεις ;-) RayBan-καθρέφτες σε στυλ Stallone-Cobra και είσαι σίγουρος/η. Θα προτιμήσω κάτι σε Bolle/Oakley/Arnette!

Anonymous said...

Κοψομεσιάζεσαι για να πάρεις το μετρό βρε ΝΑΦ. Στέλνε καλύτερα τα υπάρχοντά σου με courier :P

ethanandthecity said...

συμφωνούμε στα 2, 3 κ 4
Γυαλιά ηλίου απολύτως απαραίτητα ακόμα κι αν κυκλοφορώ σαν αόμματος μέσα στο μετρό, αλλά κρύβουν το εκνευρισμένο - νυσταγμένο μου βλέμμα.
Σακίδιο east pak που περιέχει το ειδικό για φούρνους μικροκυμάτων tupperware με το εκάστοτε φαγητό.
Και φυσικά mp3 player κοκκινάκι της sony, για να ταξιδεύω έστω και νοερά με τις μουσικές......

I am...

My photo
A proud mom. A fool for love, strawberries, girly stuff, sparkly things and hot bubble baths. I am not a photographer but i adore photography, i am not a chef yet i cook like crazy and i like it! Instagram: instanaf

Dreamers...

Τρελό Shopping!!