UG!

Παίρνεις μια γερή αίσθηση του τι θα επακολουθήσει στο υπόλοιπο της ημέρας σου όταν -πέραν του γεγονότος ότι έχεις ήδη αργήσει να σηκωθείς για τη δουλειά- περιμένοντας το taxi να έρθει να σε πάρει αποφασίζεις να «φρεσκάρεις» λίγο με μία στρώση το βερνίκι στα νύχια σου (sic!) και τότε πριν προλάβεις να κλείσεις καν το μπουκαλάκι: χτυπάει το τηλέφωνο, το σηκώνεις σαν την κουλή μετά από 1 λεπτό και σου λένε ότι ήρθε πιο νωρίς το taxi και να κατέβεις, παθαίνεις έναν μίνι πανικό αλλά αφού έχεις κάνει διατριβή στο θέμα «όλα τα στραβά που τυχαίνουν όταν βάφεις τα νύχια σου» γελάς ευτυχισμένα γιατί είχες φορέσει πρίν το σοβάτισμα το παλτουδάκι σου και το κασκολάκι σου. Και εκεί που βαδίζεις με σιγουριά στην εξώπορτα τότε: συνειδητοποιείς ότι αυτή είναι κλειδωμένη, τα κλειδιά είναι ΣΤΟΝ ΠΑΤΟ της ΚΛΕΙΣΜΕΝΗΣ τσάντας σου και το taxi περιμένει ήδη 5 λεπτά τουλάχιστον. Με την σειρά ακολουθούν Major panic, κινήσεις απελπισίας, συχτήρισμα, άνοιγμα πόρτας και…..χαλασμένα νυχάκια, 2 σε αριθμό. Κατά τα άλλα η μέρα όντως εξελίχθηκε κουραστικότατη και γεμάτη από αναποδιές. Περιμένω τον Μιχάλη να γυρίσει με τις ζεστές Ugg μου από Αμερική (always a fashion girl) και το Σαββατοκύριακο για να δημιουργήσω!

5 dreamers replied:

mirelen said...

Επιτέλους η Sarah Jessica Parker και στην Ελλάδα!

One Happy Dot said...

Ακολουθεί χαζή ερώτηση αλλά τι είναι οι Ugg???? Και γιατί τις βρίσκουμε μόνο Αμερική? Και μη βαράτε τους μη έχοντες γνώση εντάξει??!!! Όσο για το "ατυχηματάκι" με το μανό για φαντασου το ίδιο σενάριο μόνο που τα κλειδιά του σπιτιού αντικαθίστανται από το πορτοφόλι που δεν το έχεις βγάλει εγκαίρως ώστε να πληρώσεις το μανικιούρ που μόλις έκανες και μέσα στη τσάντα σου έχεις από γατοτροφή για τους ταραξίες μέχρι 2ο σουτιέν γιατί το πρώτο σκίστηκε...no comments ok???? αντε!

Naf said...

my god!!ας πετάξει ώξω(tres sic) κάποιος αυτήν την αστοιχείωτη...mon dieu!

Anonymous said...

Γειά στο στόμα σου mirelen!!!
Reporter

sahpe said...

twra egw na niwsw asxima pou de gyrisa me tis Ugg sou?? 'H na sou parw tis afamiles O'Neill pou 8a mou kostisoun to ena dekato twn Ugg kai 8a einai kai kalyteres? kai 8a tis pareis kai dwro? kai de 8a niw8w kai asxima? ....kai epitelous POIOS PAIRNEI CASUAL BOTES 250EURO!!!?????

'H O'Neill, 'H tipota... dialekse...

I am...

My photo
A proud mom. A fool for love, strawberries, girly stuff, sparkly things and hot bubble baths. I am not a photographer but i adore photography, i am not a chef yet i cook like crazy and i like it! Instagram: instanaf

Dreamers...

Τρελό Shopping!!