Του Αγίου ανήμερα.....




Είπα να γράψω postάκι απλα για να καταχωρηθεί στο log η εορταστική ημερομηνία αλλα ούτε αυτό δεν κατάφερα!!! Με το συμπάθειο...με συνεπήραν οι ποιοτικότατες ταινίες –ειδικά για τους ερωτευμένους- με ευγενή χορηγό το Star (ποιον άλλο). Έτσι, μετά την μεγάλη οσκαρική επιτυχία «Εγώ, αυτός και η μητέρα του» ακολούθησε η εξίσου καλή «Ερωτικό στοίχημα» με την ταλαντούχα Jennifer Love Hewitt (που πας μαρή με τέτοιο όνομα) γνωστή απο την ταινία σταθμό «I know what you did last summer» . Μεγάλες ερμηνίες, φοβερά κουστούμια ...τι να πώ. Για το τέλος και καπάκι στο δικάπακο το star μας φύλαγε τον κλασικό lovey-dovey συνδυασμό Tom Hanks και Meg Ryan (σε Β διαλογής ταινία of cource που έκανε πατάταγο σιγά μην σας βάζαμεκαι το Sleepless In Seatle νυχτιάτικα) στην συγκινητική «Ο Τζό ενάντια στο ηφαίστειο». Wtf? Ξερνάω άμεσα το χθεσινό κινέζικο που –ευχαριστώ τον Θεό- δεν πέταξα απο το χθεσινό μου delivery. Το έφαγα σε χρόνο dt ενώ μίλαγα με την Ε. στο τηλέφωνο (ρωτώντας την επίμονα αν θα κάνει σεξ μέρα που είναι) γιατι με αυτά πoυ γίνονται στο γραφείο this week έχω χάσει την επαφή με τον έξω κόσμο. Δηλαδή τον κόσμο του msn, facebook του sms, του mail και του κινητού (jesus σαν δεν ντρεπόμαστε λέω εγώ). Κοινώς δεν προλαβαίνω ούτε να φτύσω. Γυρίζοντας λοιπόν σπίτι στις 10 after hours αγκαλιά με το μπαγιάτικο κινέζικο και φορώντας 2 μπλούζες και κάλτσες ισοθερμικές για τις κρύες νύχτες στο Έβερεστ, θέλω να πώ οτι έυχομαι η μέρα αυτή απο του χρόνου να σβηστεί απο το ημερολόγιο γιατι είναι τόσο άκυρη. Προσπαθώ να θυμηθώ πόσες φορές στο παρελθόν είχα προσπαθήσει να «γιορτάσω» την ρημάδα με τα αντίθετα ακριβώς αποτελέσματα). Είναι όμως μια καλή δικαιολογία για τον εαυτό σου πηγαίνοντας να αγοράσεις ακριβά εσώρουχα. Ή σοκολατάκια. Ή και τα δύο.


I love you every day. Εγώ θα γιορτάσω την Κυριακή.

φιλιά

3 dreamers replied:

One Happy Dot said...

Κυριακή λοιπόν...Θα σε πάρω τηλέφωνο για λεπτομέρειες! Και ποτέ δεν πετάμε last nights delivery κοπελιά! Ιδίως όταν ο Δίας είναι ΚΑΙ στο γραφείο μας και επιδίδεται στα γνωστά του κόλπα! Ζήτω το νέο σύστημα που θα διευκολύνει τη δουλειά σας!

alloparmenos s.a. said...

http://www.youtube.com/watch?v=sO_KILnJdα
Από τα καλύτερα Videos toy you tube...μην σε παίρνει από κάτω που ήσουνα μόνη σου!Και γώ στισ14μόνοσ ήμουν και έβλεπα πως κάνουν sex στην california από το νέο σίριαλ με τον Duchovni το californication και στισ 15 παρευρέθηκα σε ένα πάρτι με ούζα!!
6άτομα...τρείσ γυναίκες-τρείς άντρες....κατάλαβες τι θέλω να πώ?Όλα μια ιδέα είναι.....

Naf said...

As giortazoume stis 15 apo dw kai pera mou fainetai kalutera e??? :)
anywayz....den epa8a ki olas pou hmoun moni mou stis 14..pio polu htan h maurila twn hmerwn genikotera pou sussoreutike u know..

I am...

My photo
A proud mom. A fool for love, strawberries, girly stuff, sparkly things and hot bubble baths. I am not a photographer but i adore photography, i am not a chef yet i cook like crazy and i like it! Instagram: instanaf

Dreamers...

Τρελό Shopping!!