Καινούργιο Σπίτι


Την Δήμητρα την γνώρισα πριν 2 χρόνια περίπου και με μάγεψε αμέσως η φωνή της, μετά με μάγεψε ο χαρακτήρας της γιατι είναι θεότρελη και τελείως αυθόρμητη όπως εμείς και..μετά με μάγεψαν οι χειροποίητες ευχετήριες κάρτες που φτιάχνει για κάθε περίσταση!!! Χαιρόμαστε πάρα πολύ που κάνει το όνειρό της πραγματικότητα και έβγαλε το πρώτο της cd στο οποίο γράφει τους στίχους, συνθέτει και -φυσικά- τραγουδάει. Είναι super να ακούω τα τραγούδια της κάθε μέρα στο γραφείο!!

Αφήνω το επίσημο introduction στην ΛΥΡΑ ....

Τη λένε Δήμητρα Μαστορίδου. Είναι 30 ετών και η περιπέτειά της με τη μουσική, μας κάνει να τη γνωρίσουμε. Η αγάπη της για το τραγούδι την σπρώχνει πρώτα στο Ωδείο Φ. Νάκας για τα θεωρητικά της μουσικής. Μετά σπουδάζει κιθάρα και στη συνέχεια κάνει μαθήματα φωνητικής με την Joulie Masino, την Solomon Caren και κατασταλάζει στην Λουκία Φρατσέα. Η στιχουργική καλεί το δημιουργικό της πνεύμα και πρωτοεμφανίζεται με αυτή την ιδιότητα στο Α’ ανανεωμένο Φεστιβάλ Τραγουδιού της Θεσσαλονίκης (2005) με το «Τραγούδια παλιά» σε μουσική και ερμηνεία Τάσου Χαρανιά. Το τραγούδι διακρίνεται. Συνεχίζει και γράφει στίχους βιωματικούς, στιγμές αληθινές που τις ζυμώνει με την φαντασία της και πλάθει ιστορίες. Τις κάνει τραγούδια και τις τραγουδά. Είναι πρωτοεμφανιζόμενη τραγουδοποιός –είδος που σπανίζει. Με τον δίσκο της «Καινούργιο σπίτι» που κυκλοφορεί από τη ΛΥΡΑ, μάς χαρίζει 12 τραγούδια – γυναικείες ιστορίες που φωτογραφίζουν αποσπάσματα από τη ζωή της και τη ζωή της γενιάς της. Ένα πραγματικό στεγαστικό δάνειο γίνεται η αφορμή για να μας παρασύρει η Μαστορίδου στις δικές της νυχτερινές ιστορίες, ανανεώνοντας το ενδιαφέρον μας 12 φορές, όσα και τα τραγούδια. Χτίζει ένα καινούριο σπίτι, το χρωματίζει, το επιπλώνει και σαν καλή οικοδέσποινα μάς καλεί να μας φιλοξενήσει. Στο δίσκο συμμετέχει φιλικά η Τζώρτζια Κεφαλά των Μπλε, τραγουδώντας το «Άνοιξη θα μπει». Στο τραγούδι «Εύα και χώμα» τη μουσική υπογράφει ο Γιάννης Σταθόπουλος. Την επιμέλεια παραγωγής έκανε ο Άγγελος Σφακιανάκης. Την ενορχήστρωση ο Βαγγέλης Σπανακάκης.

0 dreamers replied:

I am...

My photo
A proud mom. A fool for love, strawberries, girly stuff, sparkly things and hot bubble baths. I am not a photographer but i adore photography, i am not a chef yet i cook like crazy and i like it! Instagram: instanaf

Dreamers...

Τρελό Shopping!!