Happy ?!?

Οι μέρες περνάνε χάνονται και εγώ δεν προλαβαίνω να φτύσω. Αλλά κυρίως δεν προλαβαίνω να γράψω.
Τρομερές ανατροπές στο γραφείο που με κάνουν να αισθάνομαι πλέον σαν να είμαι σε ένα κλουβί φυλακισμένη και κάποιος έχει πετάξει το κλειδί. Βλέπω όσο περνάει ο καιρός να μεταμορφώνομαι σιγά σιγά σε κάποια που δεν θέλω να είμαι. Κάθε πρωί η συγκοινωνία που παίρνω για το γραφείο αλλάζει δρομολόγια ανάλογα με τα κέφια του καιρού (;) και εγώ κλείνω 45άλεπτα στη στάση με βροχή , με ήλιο, με κρύο, με ζέστη. Οι διακυμάνσεις της διάθεσής μου με όλα αυτά παίρνει μορφή καρδιογραφήματος. Από την Σκύλλα στη Χάρυβδη! Interviews που πάνε καλά (αλλά κολλάνε στα λεφτά!) και interviews που πάνε χάλια, κάθε εβδομάδα από όλα έχει ο μπαξές. Το Σαββατοκύριακο τι να πρωτοκάνουμε, ποιον να πρωτοδούμε…και τελικά περνούν χωρίς να έχουμε κάνει κάτι ουσιαστικά. Μου έχουν λείψει πρόσωπα πολλά και θέλω να τα δώ. Μου λείπετε όλοι…….
Περιμένω κάτι καλό να έρθει..το νιώθω, θα αλλάξουν τα πράγματα. Στο κάτω κάτω έρχονται τα Χριστούγεννα. Για να μην το ξεχάσω: Αϊ Βασίλη εγώ φέτος τα Χριστούγεννα θέλω απλά να χιονίσει! Έτσι ακόμα κι αν μείνουμε σπίτι και δεν πάμε διακοπές κάπου…όλα θα δείχνουν υπέροχα με το άσπρο φόντο!

ο μαϊ γκόντ!! τα κατάφερα....έγραψα post!!!!

Υ.Γ. στο υπέροχο βιντεάκι με τους παράδοξους τρόπους να κάνεις κάποιον χαρούμενο, το μπλέ μονόφθαλμο πραγματάκι μου θυμίζει τρομερά εμένα these days…..χμμ..psycho
!

4 dreamers replied:

Serendipity said...

weeeeeeeeeeeeeeeeell!!!! Γεια σου μικρό μπλέ ανθρωπάκι! Αφού θέλεις αυτό το ρόλο τότε ανγκαστικά εγω θα είμαι το πορτοκαλί ανθρωπάκι και θα κάνω τα δύνατα δυνατά να σε κάνω να γελάσεις! Οπότε ας πιούμε τον ρημαδοκαφέ, να κουτσομπολέψουμε για βλακείες, να φάμε αηδίες και να περάσουμε ποιοτικό χρόνο μαζί! φιλιά φιλιά!

Naf said...

δεν χρειάστηκε καν να αναφέρω ποιος είναι το πορτοκαλί ανθρωπάκι my dear...εννοείται οτι είσαι εσύ. Ποιός άλλος κάνει τέτοια καραγκιοζιλίκια for real?? αν μου κάνεις αυτό με το τηγάνι όταν πάμε για καφέ υπόσχομαι να μην σταματήσω να γελάω ποτέ..νιαχ νιαχ νιαχ (σατανικο γέλιο)

Serendipity said...

αν μου φέρεις τη τηγάνι πολύ ευχαρίστως..που να το κουβαλάω από το σπίτι...και αν μου το κλέψεις? μουχαχαχαχα (σατανικό γέλιο σε older version!)

Anonymous said...

伊莉討論區,伊莉論壇,sogo論壇,台灣論壇,plus論壇,plus,痴漢論壇,維克斯論壇,情色論壇,性愛,性感影片,校園正妹牆,正妹,AV,AV女優,SEX,走光,a片,a片免費看,A漫,h漫,成人漫畫,免費A片,色情網站,色情遊戲,情色文學,麗的色遊戲,色情,色情影片,同志色教館,色色網,色遊戲,自拍,本土自拍,kk俱樂部,後宮電影院,後宮電影,85cc免費影城,85cc免費影片,免費影片,免費小遊戲,免費遊戲,小遊戲,遊戲,好玩遊戲,好玩遊戲區,A片,情趣用品,遊戲區,史萊姆好玩遊戲,史萊姆,遊戲基地,線上遊戲,色情遊戲,遊戲口袋,我的遊戲口袋,小遊戲區,手機遊戲,貼圖,A片,A片下載,成人影城,愛情公寓,情色貼圖,情色,色情網站,色情遊戲,色情小說,情色文學,色情,aio交友愛情館,色情影片,臺灣情色網,寄情築園小遊戲,情色論壇,嘟嘟情人色網,情色視訊,愛情小說,言情小說,一葉情貼圖片區,情趣用品,情趣,色情漫畫,情色網

I am...

My photo
A proud mom. A fool for love, strawberries, girly stuff, sparkly things and hot bubble baths. I am not a photographer but i adore photography, i am not a chef yet i cook like crazy and i like it! Instagram: instanaf

Dreamers...

Τρελό Shopping!!