ΑΥΤΟ ΘΑ ΠΕΙ ΤΑΧΥΤΗΤΑ





Μέσα σε 1 λεπτό αποφασίσαμε την ημερομηνία γάμου. Μέσα σε 1 ώρα βρήκα το νυφικό των ονείρων μου. Μέσα σε 5’ λεπτά τα παπούτσια που θα φοράω (άλλο αν δεν τα έχω πάρει ακόμα εντάξει;). Μέσα σε 30 λεπτά διαλέξαμε βέρες και στέφανα και σχεδιάσαμε την μπομπονιέρα εν μέσω μπύρας και σουβλακίου βράδυ Σαββάτου (αυτά είναι τα καλά του να έχεις κουμπάρα event organizer!). Όχι καλέ δεν μας κυνηγάει κανείς! Απλά μας κάθεται! Λές να παντρευτώ τόσο γρήγορα που δεν θα το καταλάβω;;hehe….
Έτσι λοιπόν αφού σχεδόν τα περισσότερα είναι μισοκανονισμένα (πώς με βρίσκετε;;;) είπαμε οι μελλόνυμφοι να απολαύσουμε 6 ώρες αιματοχυσίας στον καναπέ παίζοντας…Rainbow Six Vegas και Need for Speed Carbon στο PS3 !!! Αφού λοιπόν αναδείχθηκα team leader και queen of the roads έπεσα για ύπνο στις 2 (πολύ beauty sleep για την σημερινή πρόβα νυφικού τι να σου πω) με το ζόρι γιατί είχα τον γαμπρό to be-eat my dust στο need for speed- καλό μου να με κυνηγάει με το wireless controller παρακαλώντας με να παίξουμε άλλη μία πίστα….καλό μου….αύριο πάλι ΘΑ ΦΑΣ ΤΗΝ ΣΚΟΝΗ ΜΟΥ....αγάπη μου!!!
Για όσους δεν κατάλαβαν…ναι…τελικά εμείς οι δύο θα παντρευτούμε!!!
Και στα δικά σας!

8 dreamers replied:

Anonymous said...

Congratulations!!!!!!
Ή μάλλον όχι! το παίρνω πίσω γιατί από σας, συγνώμη από εσένα, όλα να τα περιμένει κανείς! εγώ μέχρι τη στιγμή που θα σε δω να ανεβαίνεις τα σκαλιά -που πιθανότατα δε διαθέτει η περίληψη εκκλησίας που πήγατε και διαλέξατε, θα ζω με την αγωνία.
Until then...i won't give you credit for anything my dear!
...feeling stressed...?
hehehe

One Happy Dot said...

κοπελιά...ναι εσυ εσυ που μας το παίζεις άνετη...να σου θυμίσω τα ακόλουθα έτσι για να μπουν τα πράγματα στη θέση τους:
1. Kυκλοφορείς με περιοδικά νυφικών τον τελευταίο χρόνο, ξεχνώντας τα στα πιο "απίθανα" σημεία για να τα βρεί ο κάθε κατα συνθήκη ενδιαφερόμενος στον οποίο, πρίν καν εκδηλώσει ενδιαφέρον, είχες ήδη δείξει το "νυφικό των ονείρων" σου!
2. Αν δεν έβρισκες παπούτσια to match the dress σε χρόνο dt κάτι δεν θα πήγαινε καλά με σένα.
3. Έχετε άκρες για τις μπομπονιέρες και τα προσκλητήρια (ο Husband ο artist) και επιτέλους γιατί δεν παραδέχεστε ότι τόσο καιρό μαστιγώνετε την event manager-call me Dimitra- να σας βγάζει από 2 σχέδια την εβδομάδα πριν καν κλείσετε ημερομηνία γάμου??
4. Τον Σπύρο-call me husband- τον κερδίζεις-eat my dust- μόνο στον Ps3 σε ότι αφορά την οδήγηση, διαφορετικά θα καλέσουμε τον Λευτέρη-call me driving teacher- να σου κάνει μερικά τεστάκια...βρε κορίτσι μου!
5. Τα σουβλάκια είναι γνωστό ότι διεγείρουν την εγεκεφαλική λειτουργία οπότε όλη αυτό το ροζ συννεφάκι είναι αποτέλεσμα του γιαουρτοσκορδίου!
6. Τόσο καιρό ράβομαι...αν δεν παντευόσασταν ΑΜΕΣΑ τι να τον κάνω τον ταφτα??

Αυτά είχα να πω και τώρα θα πάω να συγκινηθώ για 678η φορά σε μια εβδομάδα με την πάρτη σας...

Naf said...

συκοφαντίες, συκοφαντίες και πάλι συκοφαντίες. Μόνο αυτό έχω να δηλώσω!

mirelen said...

Γέλασα πάρα πολύ με το σχόλιο του/της Phaedpek για την περίληψη εκκλησίας (σε ξωκλήσσι θα μας σούρνετε...) Αλλά ξεκαρδίστηκα με τα σχόλια της Serendipity.
Λοιπόν έχουμε και λέμε:
1)δεν μπορούμε να έχουμε δύο γάμους της χρονιάς γιατί ήδη την πρώτη θέση την έχω καβατζώσει εγώ, αλλά εσύ δεν μπορείς να έχει άποψη γιατί ΔΕΝ ΗΡΘΕΣ! Οπότε βολέψου με την τρίτη θέση (τη δεύτερη την έχει η Μαριλένα για ευνόητους λόγους).
2) Αυτά τα six, need, speed δεν τα πολυκαταλαβαίνω αφού εγώ παίζω μόνο sims αλλά από ό,τι βλέπω το virtual driving το κατέχουμε, για να σε δω και στην Κηφισίας με το φρέσκο σου δίπλωμα.
3)Κι εγώ τσακ μπαμ τα κανόνισα για το γάμο, οπότε σε καταλαβαίνω. Η αλήθεια είναι όμως ότι αν τα κλείσεις όλα νωρίτερα μετά θα σκυλοβαρεθείς να περιμένεις την ημέρα του γάμου και μετά όταν έρθει και φύγει εκείνες οι φοβερές 6-7 ώρες θα κλαις με μαύρο δάκρυ και θα θες να το κάνεις άλλη μια φορά τουλάχιστον (με τον ίδιο γαμπρό).
4)Αντί για βιον ανθόσπαρτον θα σου ευχηθώ να πάρεις τα παπούτσια που έχεις μπανίσει αλλά με την προϋπόθεση να τα βάλεις άλλη μια φορά τουλάχιστον μετά το γάμο.
5)Περιμένουμε προσκλητήριο και τις μπομπονιέρες μυστήριο. Μέχρι τότε θα ψάχνουμε τι δώρο να σας πάρουμε. Μάλλον ένα μηχάνημα μασάζ γιατί από την ακατάπαυστη χρήση του PS3 θα το χρειαστείτε!

Naf said...

καλά δέν θα τολμούσα σε καμία περίπτωση να διεκδικήσω τον τίτλο του γάμου της χρονιάς!φαγωθήτε μαζί με την Μαριλένα-Barbie!μήπως να παντρευτώ το δίσεκτο να κάνω τη διαφορά;;;;
Αυτό με τον γαμπρό και το γαμο all over again που είπες πειράζει να το κάνω την δεύτερη με τον Wenworth;;;ααααααχ...

One Happy Dot said...

Put Wentworth down slowly....Everything you say/do/dream of doing will be held against you and you will never eat souvlaki again! You have the right to remain silent and keep ur distances off Wentworth. merci!

One Happy Dot said...

και να που η ημερομηνία άλλαξε...το νου σου γιατί ηδη ράβομαι κοπελιά...μην τύχει και μεταφέρεις τον γάμο χριστούγεννα γιατί θα έρθω τουλάχιστον με μαγιό!!!

alienlover said...

sugharistiiiiria!!!!! tahutatoi, ontws !!

I am...

My photo
A proud mom. A fool for love, strawberries, girly stuff, sparkly things and hot bubble baths. I am not a photographer but i adore photography, i am not a chef yet i cook like crazy and i like it! Instagram: instanaf

Dreamers...

Τρελό Shopping!!