Free PRESS ME More!!!!














Είμαι εθισμένη….


Το συνειδητοποίησα όταν κατάλαβα προχθές ότι το άφησα στην τσάντα της Ηλιάνας που είχε ήδη φτάσει Πατήσια και μετά έπαθα κατάθλιψη…το περιοδικό “LOOK”…και το είχα βρεί με τόσο κόπο στο Χαλάνδρι….Δέν ξέρω γιατι…στην αρχή όταν έβλεπα όλους αυτούς στο μετρό να διαβάζουν με μανία ότι free press υπήρχε, τους κοίταζα με οίκτο και ύφος: «δώσε καλέ 2€ και πάρε μια κανονική εφημερίδα!!» μέχρι που πρωτοδιάβασα την Athens Voice……Ήταν αρκετό για να κολλήσω.


Το ίδιο συνέβη σιγά σιγά βέβαια και με τα υπόλοιπα περιοδικά…τώρα ψάχνω σε κάθε γωνιά κάθε καταστήματος με έπιπλα για το HOME για τα πρωτότυπα, πάντα μέσα στη μόδα deco αντικείμενα και έπιπλα, Το LOOK για την τελευταία λέξη της μόδας, shopping spots που κανείς δεν ξέρει και αφιερώματα σε νέους ταλαντούχους σχεδιαστές, το LIFO γιατί είναι ένας super οδηγός πόλης με ψαγμένα μέρη για όλα τα γούστα, κριτικές μουσικών cd που μας αρέσουν και ενημέρωση για ότι συμβαίνει στο χώρο των τεχνών, του θεάτρου και όχι μόνο (που μόνος σου σιγά μην τα μάθαινες ποτέ) και η Athens Voice για τα φοβερά άθρα της (βλέπε Μανίνα Ζουμπουλάκη, Stardust του Πανόπουλου κ.α.)
Δέν έχει σημασία αν δεν πάω ποτέ τελικά στα super trendy μπαράκια ή δεν ψωνίσω ποτέ τον υπέροχο καναπέ Μorosso των 4000€, θέλω απλά να τα έχω στα χέρια μου, να τα διαβάζω να νιώθω οτι είμαι μέρος της καλής μεριάς της πόλης και πάντα ανήμερη για τα δρώμενα...τι κι αν κανείς άλλος στην παρέα δεν γνωρίζει για την τρέχουσα έκθεση στην γκαλερί Ζουμπουλάκη.....Δές το κι αλλιώς..μου αρέσουν και απο σχεδιαστικής πλευράς!


….Και σαν να μην έφτανε η αγωνία που ήδη έχω για το πώς θα βρίσκω κάθε Πέμπτη όλα τα παραπάνω (θα τη στήσω στην Εθνική Άμυνα την επόμενη φορά από τις 6 το πρωι…..αγανάκτηση: μα καλά από τι ώρα τις βουτάνε όλες από τα stands και όταν πάω η άμοιρη δεν βρίσκω ούτε για δείγμα;;;) ήρθε και άλλο ένα νοστιμότατο free press να μου κάνει τη ζωή ακόμα πιο δύσκολη….και όταν λέω νοστιμότατο το εννοώ γιατί είναι αφιερωμένο στην μαγειρική…..προς το εναλλακτικό εννοείται! I Cook Greek λοιπόν και βούρ για remix κλασικών συνταγών και κριτική εστιατορίων που ενδιαφέρουν κυρίως εμάς την νέα γενιά και όχι μόνο!

Μπορώ να τα έχω όλα please??

6 dreamers replied:

the ibt said...

Δικαιολογημένα είσαι εθισμένη, διότι τα δύο μεγαλύτερα free press της Αθήνας είναι έξυπνα, ενδιαφέροντα και ψαγμένα. Στο Λονδίνο το Lite και το Londonfreepaper είναι για να καθαρίζεις τα τζάμια, διαβάζοντας παράλληλα τι έκανε ο Becks και τι έχει στο ψυγείο η γυναίκα του.

(Ευχαριστώ τη μάνα μου που μου στέλνει την AV κάθε βδομάδα.)

mirelen said...

Κανόνισε με τη μαμά του iblog να σου τα στέλνει κι εσένα στο σπίτι. Αφού πάει που πάει στο ταχυδρομείο!!!

One Happy Dot said...

Συμφωνώ απόλυτα μαζί σου παπί...

Δεν πιστεύω ότι έχει να κάνει με τα 2 ευρώ που θα σκεφτεί να δώσει κανείς...χμ...μπορεί και έχει...για πολύ κόσμο το τσάμπα ζεί και βασιλεύει ανεξάρτητα από την ποιότητα. Στην περίπτωση όμως του free press Αθήνας η ποιότητα είναι αυτό που σε κρατάει και γίνεται σφαγή για το τελευταίο τεύχος LIFO-LOOK-HOME κλπ σε κάθε stand. ίδίως το HOME του περασμένου μήνα είχε ενα εξώφυλλο που σε έβγαζε από την χειμερία νάρκη και σου έκανε το πρώτο ανοιξιάτικο ντους δροσιάς...το κρέμασα στον τοίχο και ο ding dong bellman ακόμα σταυροκοπιέται κάθε φορά που το βλέπει! Του αρέσει αλλά δεν το λέει! ΜΕΝ... :) Keep on reading people...keep ur mind open! xxx

Naf said...

ΠΩ ΠΩ φαντάζομαι την μαμά του iblog μπροστά στο stand της AV να απειλεί όποιον πλησιάζει:ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ!!!δεν έχω πάρει ακόμα την κόπια για το παιδί!!!χούμορ χούμορ...χαίρομαι που όλοι με καταλαβαίνετε..τελικά θα μου τα στέλνετε σπίτι μου γιατι με αγαπάτε;;;;
όχι ε;

the ibt said...

Εδώ πρέπει να πω ότι την AV η μάνα μου μου την έμαθε! Κι αφού έκανε το λάθος να με μυήσει, τώρα τη στέλνει στο οξωτερικό. Βασικά μπορείς να γίνεις συνδρομήτρια, δεν ξέρω βέβαια αν είναι ακριβό...

Athens Siblings said...

athenssiblings.com

Δραστηριοποίηση Αδελφών Ατόμων με κάποιο πρόβλημα ψυχικής Υγείας και site στο internet http://www.athenssiblings.com/





To «Athens Siblings», Αδέλφια στην Αθήνα (και όχι μόνο), ατόμων που έχουν κάποιο πρόβλημα ψυχικής πάθησης είναι η πρωτοβουλία να γνωριστούμε όσα περισσότερα αδέρφια γίνεται με σκοπό να αναπτύξουμε σχέσεις γνωριμίας, αλληλοενημέρωσης, ανταλλαγής συναισθημάτων με τελικό σκοπό την πιο ομαλή δυνατή εξέλιξη για εμάς και για τα αδέλφια μας.



Σκοπός των συναντήσεων μας είναι εκτός από την ανταλλαγή εμπειριών η από-ενοχοποίηση του να εκθέτει κανείς τα προβλήματα του αναφορικά με ένα θέμα ταμπού για την ελληνική κοινωνία.

Μοιραζόμαστε φιλικές απόψεις και συμβουλές αντιμετώπισης σε ένα θετικό κλίμα.



Τα αδέλφια φροντίζουν θέματα που τους αφορούν όπως: το να κατανοήσουν τι συμβαίνει, το πώς, πόσο και μέχρι ποιο βαθμό θα βοηθήσουν τον αγαπημένο τους, το να παρουσιάσουν με τρόπο κατανοητό και απλό το οικογενειακό τους θέμα, το χειρισμό του άγχους και της ντροπής τους, το πως θα ζουν μια θετική ζωή και θα ζήσουν τα όνειρά τους.

Το δίκτυο επικοινωνίας και ενημέρωσης με τις λύσεις και τις καλές πρακτικές για εμάς και τους δικούς μας λειτουργεί και αποδίδει.



Θα μας βρείτε σε συναντήσεις σε καφέ στην Αθήνα ή σε αξιόλογες δομές ψυχικής υγείας από αυτές που υπάρχουν και αναζητούμε.



Για περισσότερες πληροφορίες τηλεφωνήστε στο 6946 00 35 22 ή επισκεφθείτε την ιστοσελίδα μας www.athenssiblings.com

Επιστροφή στην αρχική σελίδα

I am...

My photo
A proud mom. A fool for love, strawberries, girly stuff, sparkly things and hot bubble baths. I am not a photographer but i adore photography, i am not a chef yet i cook like crazy and i like it! Instagram: instanaf

Dreamers...

Τρελό Shopping!!