Back Where It All StartedΤον Ιανουάριο του 1978 στο Manchester άνοιξε το Factory club από τον Tony Wilson και έναν τελειωμένο Band manager τον Alan Erasmus με σκοπό να προμοτάρουν εκεί τα τοπικά συγκροτήματα όπως οι Cabaret Voltaire και οι Joy Division. Λίγο αργότερα δημιουργήθηκε η Factory Records. Το πρώτο LP της εταιρίας ήταν το Unknown Pleasures των Joy Division. Στις 18 Μαΐου του 1980, ενώ οι Joy Division έχουν κανονίσει tour, ο Ian Curtis αυτοκτονεί. Το είχε προσπαθήσει τόσες φορές άλλωστε. Όλα τα μέλη των Joy Division είχαν από πρίν συμφωνήσει ότι εάν ποτέ κάποιος αποχωρήσει από το γκρούπ να μην συνεχίσουν ως Joy Division. Κι έτσι γεννήθηκαν οι New Order…
Το μεγάλο χάρισμα που είχε ο Ian Curtis να περνάει την μελαγχολία του στους στίχους των τραγουδιών είναι αυτό που τον σκότωσε.
Do you cry out in your sleep
All my failings expose?
Get a taste in my mouth
As desperation takes hold
Is it something so good
Just cant function no more?
Η ταινία Control είναι βασισμένη στο βιβλίο της γυναίκας του Ian, Deborah και έχει ως Executive producers την ίδια, τον Tony Wilson και τον φοβερό και τρομερό Anton Corbjin. Μόνο και μόνο γι΄αυτό θα πηγαίναμε να την δούμε αλλά κυρίως γιατί ότι έχει να κάνει με την προϊστορία και ιστορία της ηλεκτρονικής μουσικής μας κάνει την τρίχα να σηκώνεται κάγκελο!


ΘΕΛΩ...no comments!

Any day, Any way


Επιτέλους! Internet στο σπίτι! Να 'μαι λοιπόν.

Συνήθως όπως ίσως να -μήν- έχετε προσέξει postάρω απο το γραφείο. Τί να κάνουμε είμαι, ή μάλλον ήμουν, απο αυτούς τους τυχερούς. Super ταχύτητες στο internet, οθόνη γυρισμένη αντίθετα απο την πόρτα (οπότε όποιος έρχεται έχεις άπλετο χρόνο να πάρεις ύφος "αυτή η προσφορά με έχει κουράσει" ενώ κλείνεις το msn) και αφεντικό too busy να ασχοληθεί με το γραφείο σου. Ατέλιωτες ώρες στο messenger μιλώντας με κολλητές, shopping, blogging, downloading και uploading...(όχι δέν δουλεύω σε μπουρδέλο) και πρίν αρχίσετε να με καταριέστε σας προλαβαίνω...όλα έχουν αλλάξει! Όλα εκτός απο την θέση της οθόνης και του γραφείου μου βεβαίως. Τώρα το αφεντικό έχει κατασκηνώσει στον χώρο. Τον καμάκωνε απο καιρό το πουλάκι μου. Έπρεπε να το φανταστώ. Έτσι, η απλή κίνηση "κλείνω το messenger χωρίς να καρφωθώ" έχει μετατραπεί σε challenge: Άραγε η Naf θα προλάβει να κλείσει σε 2 nanoseconds τον explorer, to mail και το i-tunes πρίν φτάσει ο Κ. στα 3 βήματα??

Πώς τα καταφέρνω?? καλά so far, αν εξαιρέσεις την χθεσινή ημέρα οπου ο Κ. έχει καθίσει δίπλα μου, και εγώ πολύ cool (αφού έχω ειδοποιήσει όλους τους υπόλοιπους που μ****ίζονται με msn στα γραφεία τους οτι είμαι busy και "μήν του μιλάτε του παιδιού αφήστε το να γράψει") γράφω προσφορά και ξαφνικά -κατάρα στα alerts- εμφανίζεται απο το καλά κρυμμένο toolbar μου, ρόζ παραθυράκι που κούτσου-κούτσου ανεβαίνει και όλο χαρά ανακοινώνει σε όλους που κοιτάνε εκείνη τη στιγμή το pc -βλέπε the boss- οτι: you have received a new mail from Michael! αλλάζω 3 χρώματα, κάνω τον Αλέκο και προσπαθώ να ρίξω στάχτη στα μάτια πετώντας άσχετα τύπου: να τη δουλέψουμε με 35% αυτήν την δουλειά Κ Ε?Ε?Ε? ΦΦααανταστικέ αφεντικούλη??

Πάει πέρασε κι αυτό και ευτυχώς δεν ακούμπησε και ήρθε το η επόμενη μέρα και μαζί της η τεχνολογία σπίτι μας!! Halleluya λοιπόν απο την Naf που γράφει στον καναπέ του σπιτιού της σε laptop ως άλλη Carrie Bradshaw!!! τρομάρα μου!!


πάω για surf


Στο ίντερνετ αγάπη μου! Τρόμαξες?

Call me Call me

o Aris, o Johnny , o Greggy, o Billy και ο Nick είναι οι Matisse. Και είναι έλληνες και βγάζουν αυτόν τον υπέροχο ήχο. Το κομμάτι αυτό είναι εδώ και μήνες το κόλλημα μου. Και χαίρομαι ιδιαιτέρως που είναι ντόπιο πράμα!!


p.s Αποφάσισα να κάνω και εγώ συμμορία-πιθήκων, να κλέβω ζαχαρωτά και καραμέλες και μετά να χαριεντίζομαι με την κολλητή-πιθηκάνθρωπο..τι γλυκό!who want's to join me?I am...

My photo
A proud mom. A fool for love, strawberries, girly stuff, sparkly things and hot bubble baths. I am not a photographer but i adore photography, i am not a chef yet i cook like crazy and i like it! Instagram: instanaf

Dreamers...

Τρελό Shopping!!